Met de Camping Key Europe-kaart krijgt u tot 30% korting op meer dan 2.000 kwaliteitscampings in Europa, zelfs in het hoogseizoen en op zowel staanplaatsen als accommodaties . En dat is nog niet alles! De kaart maakt het voor u gemakkelijker om naar de camping te gaan, omdat u kunt inchecken zonder uw identiteitskaart te tonen. Als houder van een Camping Key Europe-kaart bent u ook automatisch verzekerd bij ongevallen op de camping (+ voor medische kosten die verband houden met het ongeval). Deze verzekering dekt het hele gezin!

 Identiteitsbewijs: eenvoudig inchecken op de camping

De Camping Key Europe-kaart geldt als vervanging van uw identiteitsbewijs. U hoeft uw identiteitskaart of paspoort niet achter te laten bij de receptie! Uw contactgegevens vindt u op de kaart, waardoor u ook gemakkelijk kunt inchecken bij aankomst.

Als CKE-kaarthouder ben je ook automatisch verzekerd voor zowel ongevallen op de camping als de medische kosten achteraf. De verzekering geldt voor het hele gezin.

Vlot inchecken op de camping

Camping Key Europe is je vervangend legitimatiebewijs, je hoeft je identiteitskaart niet meer af te geven. Inchecken gaat voortaan snel en gemakkelijk, want op de kampeerkaart staan al jouw gegevens.

Camping Key in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië,…
De camping kan u echter om een extra legitimatiebewijs vragen ter controle indien de (lokale) autoriteiten dit vereisen.

Camping Key is geldig als kampeerkaart in Scandinavië
Alle campings in Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken waar voorheen de Camping Card Scandinavia verplicht was, accepteren voortaan Camping Key .

Gratis ongevallenverzekering

Verlies en schadeverzekering
Met de campingcard bent u verzekerd tegen ongevallen die kunnen voorkomen op campings, caravan- en campercampings, in hotels en in vakantiehuizen.

Geldig in heel Europa
De verzekering dekt u in heel Europa en ook in Marokko en Turkije, op voorwaarde dat uw Camping Key kaart actief is en u op een commerciële en accepterende camping verblijft.

Dekking voor het hele gezin
De verzekering dekt jou als houder van de CKE-kaart en je gezin plus tot en met drie kinderen onder de 18 jaar oud.

Verzekeringsvoorwaarden

De verzekering biedt een aanvullende dekking, wat betekent dat het ongeval eerst gemeld moet worden bij een eventuele andere (bestaande) verzekering die is afgesloten. Het ongeval moet zich op de camping hebben voorgedaan en moet zijn gemeld aan de eigenaar van de camping (of aan een persoon in een gelijkwaardige positie). Deze laatste zal instaan voor de opvolging van het ongeval.

Kijk voor alle voorwaarden op de voorwaardenpagina.

*Om confidialiteitsredenen registreren sommige campings in Zweden hun bezoekers via een app (en liever niet via de CKE-kaart). Een camping die dat vraagt, informeert je ter plaatse welke (gratis) app je moet downloaden om je met je CKE-kaart via deze weg te registreren.